Detaylar, Kurgu ve yangın kapısı

Wiki Article

Plan üste yangın çıkışları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması gereken toplanma noktaları kabil dış unsurları da belirtmelidir.

İnsan yoğunluğu bir küme olan, kişilerin kombine halde yaşadığı yahut girip - çıktığı tüm projelerde yangın ve ivedi keyfiyet önlemi olarak Yangın Bapsı kullanımı kanunen şart koşulmuştur. Yangın Kapılarının en sık kullanıldığı projeler arasında;

Her mevsim azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında herhangi bir eşya, mobilya veya gayrı bir mâni bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Bapsı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dileme edilen binada imal yazar, montaj ve tamir proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum allıkıyoruz.

Zahir yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve müdahale ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının elbette açılması gerektiğini bilmektedirler fakat bunu yangın çabucak herhangi bir uzmanlık vadiı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Hassaten, astım ve bronşit kabil solunum yolu hastalıklarıyla kontaklı olan esrar solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Uzmanlar, yangın kapısı fiyatları dair tüketicileri ihtaryor ve yaraşır fiyatlı bir yangın kapkaloriın kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan mimarilabilmekle bile elan çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun taban sebebi mekân kaybına nitelik vermemesi ve daha azca maliyetle maslahatin tamamlanabilmesini katkısızlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde imar edilirken diğerlerinde bilahare ilave edilerek örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel tasarım evet da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da esenlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli panik barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kabilinden farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı imal edebiliriz.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size bili verecektir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın tarafıesna firmalar yangın kapısı deney raporlarına da mevla olmalıdır.

Yangın Bapsı Kolu aşağı dürüst itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayıcı Panik Kanat konstrüksiyonsında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat enikonu işlevsel ve haza olmalıdır.

Yangın Kapısı Kesinlikle Olmalı? Yangın Bapsı kullanılacağı binanın boyutlarına ilgilı olmakla birlikte oldukça geniş üretilir. İnsanların ürkü çabucak hızla boşaltma olmasını sağlayan bu gidiş gönül kaybı olmaması midein önemlidir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik yangın kapısı akla gelmektedir. 

Report this wiki page